Hatar när sidan crashar och mina inlägg som tagit över timmen att skriva försvinner.. hat..

http://www.weebls-stuff.com/toons/mango

Nollningen över och terminen igång på riktigt.

image223

Jao, då var det dags igen. Varit lite inläggstorka i bloggen på siståne. Mest på grund av nollningen som har tagit upp all den lediga tid jag haft. Mest varit sova och återhämtning på de få timmar jag tillbringat i mitt nya hem.

Nollningen är precis över, och det var inte bara sorgsligt. Mina glada och bekymmerslösa minnen sen förra året av kravlöst festande och alkoholrusig frihet byttes snabbt mot en stor trötthet och en känsla av inre förruttnelse. Känner att jag inte är inte tjugo längre..  Saker som hänt de senaste 2-3 veckorna:

    

Jag har åter insett var bakfylla verkligen innebär. Jag blir inte så värst bakfull. Seg, trött och likgiltig. Men jag har aldrig ont i huvudet och ångest får jag bara ibland. Men nu.. Ojojoj, Karatefylla rimmar dåligt med sex-dagars-fyllor och tidiga gryningar.. Har varit ett lik nånn dag i skolan och i fredags kom jag inte upp överhuvud taget. Trist det för det var en obligatorisk föreläsning, blir restuppgifter på det. Efter nollningens första lördag tog det ända till måndag kväll innan jag kände mig helt som en människa igen, faktumet att jag bor själv och själv måste laga mat har inte hjälpt.

Jag har haft en inneboende de senaste två veckorna. Tina heter hon och läser på BBS, trevlig och glad tjej. Eller jag tror iaf det, har knappt sett röken av henne, antingen har jag varit iväg eller sovit eller så har hon varit iväg eller sovit. Nollningen är kul men mycket mycket hektisk.
Men jag lär springa in i henne igen, Kalmar är inte så jättestort.

Jag har fått reda på att jag ger konstiga vibbar till främlingar om hur jag är som person.
Har under nollningen snackat med en hel massa nya människor och blivit vän med en del, bekanta med en massa och, antagligen, tyst hatad av resten. Kommentarer som jag fått: 
"Du Sludder, då är ju Lätt en Player"(Huh?) och 
"Sludder, du är min idol men först trodde jag fan att du var en dryg Stockholmare"(Va..?)..
Dessa kommentarer har jag fått av ett par av de nya grabbarna i ettan, grymt sköna människor som jag lär festa mer med, men vafan är det för vibbar jag ger ut? Lugnt att få höra detta från grabbar men jag undrar vad den kvinnliga majoriteten av ettan tror om mig.. En kväll gick jag runt till alla i tvåan jag hittade och frågade dem vad de tyckte, alla nekade. Sen frågade jag nykter en annan tvåa nästa dag vad hon först trodde om mig, hon:
"mm, kan nog ligga lite i det(skratt)" Skumt.
Däremot tänkte jag en hel del, full, på det här och bestämmde mig på fyllan förrförra veckan att jag skulle bli player.
Sånt e ju lugnt att man själv fylletänker, men finns överhuvudtaget begreppet "fylletänker"? Snarare "Fyllepratar md alla man ser". Så jag kan tänka mig att ettan som satt hemma hos Elton och fick höra mina planer har om möjligt ännu konstigare bild av mig.
Jaja, vad gör sånt om hundra år?
    (väll snäll ut?)

Jag har upptäckt att det är stressigt att jobba inom radio. Vi läser nyhetsradio och ska sända två nyhetssändningar om dagen. Ett kl 14:10 och ett kl 16:10. Allt vi sänder ska vara pinfärskt och vi ska gärna hitta nyheterna själv. Inget nyhetsnorpande från Östran här inte!
Kul att glida runt i nyhetsfloden och ha stenkoll på allt som händer i Kalmar just nu. Men isch vad mycket det är att göra. Ringer en 10-20 telefonsamtal om dagen för att få en kommentar om en ny undersökning, nått uttalande eller nått annat nytt och fräckt. Sen klippa ihop det till ett inslag och skriva påa och ava till sändaren.
Förstår att journalister måste bli sönderstressade av denna vardag. försov mig idag.

Jag har skrivit en krönika i Shick(studenttidningen) som på fina ord förklarar min syn på alkohol-dubbelmoralen under årets nollning. Ni som inte vet vad jag pratar om får vänta tills nummret kommer ut den 1 oktober. Läs Shick antingen i tidningsform eller på webben! Bra tidning!

Gått på terminens första spinningpass. Belin har, i all sin visdom, valt att flytta sina spinningpass från måndagskväll till lördags förmiddag.. Ni ser problemet..
Där rök de fredagarna festmässigt.
Däremot viktigt att berätta att det numera bara är spinning varannan vecka och varannan fredag borde jag fan klara av utan att bli apfull. Var ute i fredags, hade grymt kul, Och kom minsann upp till spinningen klockan 10:30 nästa dag. Var väldigt stolt över mig själv för att jag klarade av denna bravad! Gött med träning också.

Börjat komma in i rutinen: "Att bo själv". Det här med att det inte går att låta-någon-annan-sköta städning/diskning/tvätten mm.. Köpte en massa glas när jag inflyttningsshoppade på ikea. Och nu står alla de tolv glasen på vasken och väntar på att bli diskade.. TRÅÅÅKIGT!

Insett att jag lyckades sälja in Tipi-festivalen mer än jag själv trott. Tyckte att det var en kul sak att ha med folk från klassen till Tipi, bjöd in en fem-sex pers och två av dem dök upp(Tom och Belin). Hade själv skitkul, som jag alltid har, på tipi och hoppades att de som kom dit också hade kul. De hade de tydligen, i alla fall Belin, för nu har då ryktet om Tipi eskalerat en aning. I själva verket har tre av de inbjudna som inte kunde komma alla sagt att de ångrar sina beslut stort och det pratas frekvent i studentradion om denna festivalernas festival.
Om jag ska dit nästa år? Givetvis, jag är alltid där, har alltid kul och vill någon utböling som inte kommer från Jonstorps förlovade kusträmsa vill komma med, absolut!

Började sända radio igen! I höst ska jag sända två program.
Gorbatjoff kör vidare en säsong till och det är samma liga som hoar vidare. Nya program-punkter så som radioteater utlovas. Jag, Ika, Elton, Jessica och Echa! Onsdagar kl 18:00-19:00-
Oxhagen Kikkers gör premiär i etern och efter en hel sommar av ryktesspridning väntar en spänd publik vad de fyra urkalmariterna ska hitta på. Torsdagar ojämna veckor kl 20:00-21:00 kör vi så det ryker. Jag, Belin, Mattin och Elton.

Hmm, vet inte riktigt vad jag mer har att berätta. Var som sagt länge sen jag bloggade. Menmen, nu är iaf steget taget och oftare och bättre inlägg ska komma in mer frekvent. Ses vänner!

Frid. / Tomas

RSS 2.0