Fredag, jobb och städning

Torsdag

Idag är det fredag! Igår var jag hemma hela kvällen och såg film/sov. Hörde idag att alla andra var och roade sig på Söderport till 1. Lite trist att missa kuligheter men de 13 timmar sömn jag sammlade ihop under gårdagen satt väldigt bra. Legat efter lite i sömn på siståne så det var bra jobbat. Och sen ännu en nykter dag när andra festar! Bra jobbat! jo, tack, jag vet ^^


Fredag

Idag ska jag jobbaStudentpuben mellan 6 och 1-2.. Vet inte vilka som ska jobba, fast Belin skulle jobba där så jag riskerar inte att hamna helt själv med en massa skummisar. och sedär! en nykter fredag! börjar bli riktigt duktig på det här med nykterhet!


Lördag

Imorgon är det lagfest för IS Klitor, vårt underbart rosa klasslag i Korpen. Agerar själv aggresiv centerback, eller gjorde iaf det under den innebandymatch jag spelat under de rosa färgerna. Inte för att jag bidrog något nämnvärt till laget(vi förlorade och åkte ur serien) så är en spelad match en spelad match! vilket innebär att jag kan gå till lagfesten imorgon stolt och rakryggad i min rosa lagtröja! Blir kul!

Våren börjat komma på allvar

Har varit kanonväder i ett par dagar nu. Jag är verkligen en vår och sommarmänniska så jag stormtrivs. 
Något jobbigt med de här tidigaste vårdagarna: dagarna strax efter sommartidens införande. De är svala, på gränsen till kalla, på morgonen och när sen solen försvinner bakom träd och hus på eftermiddagen växlar det fort som fasen till kallt. Vill kunna skippa jackan helt så fort som möjligt men det får nog vänta ett tag, vill inte dra på mig en omotiverad vårförkylning! (årets första havsbadande är motiverad anledning)

I går var jag på min livs första uppvisning i konståkning! Det var Belins grupp som hade avslutning och jag tänkte vidga mina vyer genom ett besök.
Faktiskt väldigt kul att titta på konståkning! Dels för att tävlingsgruppen var duktig och att sen se Belins grupp av småbarn(uppskattningsvis 2-5 år) som försökte åka i led och göra diverse konster var sjukt kul.

Avslutade vårdagen med en kvällspromenad med Belin, börjar vekligen bli promenadväder! Underbart!


Söndag, bakfylla och vilda kor!

Idag har det varit en spännande dag. Först vaknade jag hos martin där jag slocknade på efterfesten. Jag, belin och mackan delade bäddsoffa, mysigt värre!
Sen gick vi hem till Oxhagen, handlade mat på Ica och sen inom på Oxen för att hämta en kebab-tallrik. Hem och åt, strax efter dök belin och martin upp och sedan tog vi det mest lugnt, såg film, martin plinka med gitarren.
Den soliga dagen förflöt alldeles lagom fort och det var en väldigt mild och fin bakfylla jag lyckats ordna.

På kvällen spelade sedan IS Klitor semifinal i fotboll.. förlorade mot de slutliga vinnarna av ligan. "En hedersvärd tredjeplats" säger somliga, som trogen bengalisk älg kände jag sorg och blev lite ledsen i ögat. Efter nederlaget gick jag och martin hem till honom och kollade på Matrix, länge sen sist och lagom mycket våld.

Gick sedan hem och till min häpnad stod en polisbil inte mindre än 50 meter från mitt hus.. smyglyssnade när jag gick förbi men det var först inne i lägenheten jag fick reda på från elton att en Ko hade rymt och sprang runt i Oxhagen. Kallsvetten började rinna och efter knappa 39 sekunder var dörren låst och reglar och fönstrena stängda och barikerade. Jag och kor har ett brokigt förflutet.. kort och gott kan sägas att jag inte litar på de lömska jävlarna..

Nu är klockan tjugo i 4 och det börjar bli dags att sova lite, ny kurs imorgon! Blir kul! hoppas bara att kon e gripen och bortforslad tills dess..

Bidrag, sol och lördag!

Idag är det lönelördag! Mycket pengar och ett påträngande sug efter en taktisk ninjafylla gör solen varmare, färgerna skarpare och nudlarna godare.
Var hemma igår, jag och manne glodde på mastodontfilm och åt ostkaka! Grymt najs!
Har varit nykter två helgdagar på lika många veckor nu, blivit nykterist månntro? Igge! Ikväll är det sjösjukan och kåren som gäller! Blir kul på sjukan då ett flertal kompisar jobbar där ikväll! Jeah!

Var iväg och handlade innan; pulvermos, köttbullar och öl. För första gången behövde jag inte visa legg på systemet! Bra eller dåligt? Kändes väldigt vuxet men samtidigt kröp åldersnåjjan sakta upp för min rygg.. Ser jag ut som en 25+are? Najj! Måste varit Ica-kassen med mat som fick mig att se vuxen ut.. Tror det, hoppas det.. Nåja, tufft var det iaf!

Äta, duscha, öl, äta igen och sen ut!

TENTAfest! och nu e jag bakis.. fan..

Igår var det tentafest, grymt kul! tror det var en 40-50 pers till slut som hittat dit, ball!
Blev ett helt gäng GTs och lite viski som Oskar bjussa på, tog sen en liten runda till sjukan där PIK hade sin tentafest, kul kul kul.
Slutade kvällen hos Martin, Johan o PB. Vet inte riktigt hur jag tog mig från sjukan dit men dit kom jag, satt sen och var mest seg.. gick hem med Elton och Belin. De stack innan, skulle hem till götet och slira en sväng, lämnade mig helt själv i Oxhagen, detta lilla kvarter som blivit vårat hem.

jaja, idag är det fredag och bidraget har kommit!!! *glad*
Tänkte vara moget nykter idag, men jag är rätt pragmatisk när det gäller det här med nykterhet.. får se var kvällen landar.

peace out players!

Tentan skriven..

Jåhå.. då var tentan skriven.. grymt klurig, satt och skrev i dryga 3 timmar.. liberalism vs. nyliberalism? jomen..
reformistisk socialism, haha Ball!

Nåja, nu är det dags att tagga till inför tentafesten ikväll, festen börjar i en bokad källare hos Karolina och slutar troligen på Sjösjukan, som så många gånger förr.. Verkar som de flesta ska dit så det blir grymt! Har dock inga pengar.. blir GTs hela kvällen.. sprit.. bara att skalla väggen och glömma tentan så fort som möjligt! Ses i dimman!

Tenta..

Idag är det tenta.. klockan är 07:07 och tentan börjar kl 08:00... sitter och äter min morgongröt och försöker inbilla mig att jag kan allt som bör kunnas... Isch.. salstentor är hemska. Statsvetenskap är ett sjukt invecklat ämne. Kombinera Salstenta med statsvetenskap är som att välja mellan pest eller kolera och få båda två.

Tentaplugg förra veckan..


Tentatider, Gorbatjoff och IS Klitor!


Tenta

I morgon torsdag brakar det loss ordentligt på Teknikum då vi ska skriva våra salstentor i statsvetenskap.. Känner som vanligt att jag läst och pluggat för lite och jag är nog inte den ände som tror att en omtenta är aktuell.. Menmen, en omtenta ger ju i sin tur en omtentafest! Ta det onda med det goda!


Gorbatjoff!
Så heter vårt eminenta radioprogram som jag, Ika, Jonas, Jessica och Echa sänder på Kalmars studentradio!
Varje vecka sänder vi mellan 18-19 på Onsdagar och så gjorde vi även idag! Grymt bra är vi!
Vi pratar bra/dåliga saker i vardagen, TV-tips och varje vecka har vi vår Flörtskola som lär just Dig hur Du håvar in vårens grymmaste ragg!



IS Klitor!
Så heter klassens korpenlag i fotboll och innebandy! Ikväll spelar fotbollslaget kvartsfinal och naturliogtvis kommer supporterklubben De Bengaliska Älgarna vara där och peppa laget! Go Klitor GO Klitor!

Startskott!

Är idag 21 år gammal, 22 närmar sig med stormsteg och med mina 186cm tror jag att jag dessvärre  bara kommer att växa på bredden från och med nu..
Tänkte hur som helst summera mitt liv lite kort och gott såhär som en start på bloggen. Here goes:

1985 Maj - Föddes i Ängelholm!
1995 Maj - Fyllde 10, fick klocka av farmor, glad.
2004 Vår - Tog studenten på Kullagymnasiet i Höganäs.
2005 Jan - Ryckte in i lumpen, Halmstad.
2005 Maj - Fyllde systemet!
2006 Apr - Muckade!
2006 Aug - Flyttade och började plugga journalistik i Kalmar.
2007 Mar - Började skriva blogg.

Sådär! märkvärdigare än så är det inte, men livet är så att säga fortfarande i bakmaskinen och ingen vet vad som väntar på andra sidan dimman!



Min gode vän, klasskamrat och spinninginstruktör Belin började också nyss blogga för att informera vännerna hemma i götet om vad som försigår här i Kalmar. Vid hot om dödligt våld känner jag mig motiverad att skriva ett par rader om henne här.
Belin kommer som sagt från götet, är spinninginstruktör på Nautilus Kalmar och tränar även småhunkar i skridskoåkning. Hon samlar på registreringsnummer och efter 2,5 år har hon lyckats komma upp i respektingivande 300.. själv sitter jag smått fast vid mitt letande efter 010.. har dock bara letar i drygt 2 veckor..
Hon älskar att studerar och stannar inte sällan uppe tills 3-4 på morgonen för att läsa den senaste kursboken, gärna skriven av mediegurun och favoriten Weibull.
Önskas mer info besök Belins egna blogg som finns länkad till bland "Länkar"



Ace

Jag på 80-talsfest!

Ace

Min blogg! Sprojlans ny!

RSS 2.0