Nyförlovad demonbarberare


Jess, mina vänner. För en gång skull stämmer ryktena. Tomas har gått och förlovat sig.
Och det med världsmästarbästa Frida Hoffman.
Kul med Frida är att om man är hemma i Skåne och säger till vänner att hon är från Gotland så typ nickar folk gillande. Vet inte vad det är, men Gotland går hem i Skåne. (Kul kuriosa.)


Veckan som varit:

Onsdagen
På onsdagskvällen hade Johan kommit på att Frida skulle ha en "Prehippa", typ som möhippa fast inför förlovningen. Detta gick tydligen hand-i-hand med att jag skulle ha en "presexa"..
En tanke som jag faktiskt hade svårt för, ogillar överhajpade fester, men när någon föreslog att vi grabbar kunde ha en pokerkväll föll poletten ner. Lägg sedan till ett veckolångt tjat från Frida om att hon skulle bli ytterst besviken på mig om jag inte var snorfull på kvällen.
Sagt och gjort, Sludder gjorde alla sin bekantskap och förgyllde natten med en sjukan-fylla värd namnet.

Damernas prehippa var ett, något kvinnligare, pjamas-party med rosa fruktdrinkar. Hur de fick Frida att gå med på något så extremt rosa-glittrande vet jag fortfarande inte, men vissa saker kan man som kille helt enkelt inte förstå.

Kvällens största +
Pokerkväll, det var alldeles för länge sedan.
Kvällens största -
Att jag i min karatefylla helt missade damernas inövade dansnummer till ABBAs Honey. Honey.. (Denna väl sevärda Show fick jag däremot se en repetition av på fredagen.)

 
Torsdag
Aj mitt huvud. Att en knapp liter whiskey kan de sådan huvudvärk... Föreläsning

På Torsdagskvällen hade räknat ut att vå förlovningsdag faktiskt började vid tolv-slaget så det bunkrades upp med ett gäng Asti-flaskor, en lök-kavjar-dipp med små kex och förlovningspresentsöppning.

Kvällens största +
Asti med nära vänner och presentöppning kan vara något av det bästa man kan ägna en torsdagskväll åt.
Kvällens största -
Att jag min vana trogen gjorde bort mig i samband med att vi firar vårt förhållande och glömde bort ett löfte.
Fan ta min enfaldighet.


Fredag, kronologiskt
10-12 - C-uppsatsplanering på bibblan med Nilas.
12-15 - Stekte 14 fläskkotletter, höll koll på potatisgratäng, satte blommor i vas, tittade på medans damerna halloweenpiffade sig, diskade, klädde mig i tajta byxor. Multi-tasking!
15      - Hämtade systera Mik på tågstationen!
15-17 - Mer grejande hemma med kläder. Viktigt att säga att jag kl 17 ännu inte hade druckit en droppe alkohol(stor poäng)
17-18 - Halloweensminka Sjukan med diverse spindelnät, blod och tända ljus.
18      - Insläpp, ingen direkt köbildning vid öppning men en knapp timme senare hade de flesta kommit.

Kvällen var min bästa halloween hittills och en alldeles underbar kväll. Folk hade tagit Fridas hot om dödligt våld till sig och kom väl utspökade. På festen sågs många kändisar mingla runt och det hölls tal, bjöds på sjukan-skumpa, shots, dansshow och brandmans-danne gick runt med en rökmaskin.
Det skrevs även i vår hemma-gjorda Gästbok, även om alla inte riktigt fattade det här med vad som är passande att skriva i en förlovningsfest-gästbok fanns det väldigt mycket roligt.
Hemmifrån kom Matti, Matte och (numera kalmarbon) Christian. Daniel hade även han rest 30 mil i bil för att kunna komma.

Kvällens största +
Alla som lagt ner tid på utklädnader och hjälpte oss skapa en underbar fest!
Kvällens största -


Lördag
Lördagen gick först i bakfyllans tecken men när klockan närmade sig 18 och Mik diskade började humöret vända.
Frida avböjde tyvärr utgången då hon skulle jobba på söndagen. Hon hade istället en mysig hemmakväll med chips och godis.
Jag, Mik och Matti begav oss i alla fall ut i natten och besökte Daniel Hydéns förfest där folk utan sittningsbiljetter försåg sig med promillehalter.
Förfesten var inte bara kul, den innhöll sitt lilla korn av spänning också.
Jag skulle ta hissen ner till nedervåningen och tittade på min mobil, och inte TRASIG-lappen som hängde på hissdörren.
Hissdörren hackade och knackade innan den till slut gick ihop, sen fungerade ingen knapp..
"Ojoj", tänkte jag och försökte trycka på alla knappar samtidigt, få upp hissdörren med handgemäng innan jag tryckte in knappen för nödsamtal. Efter 15 långa sekunder frågade en kvinnoröst min och jag fastnat i en hiss.. Afan.. Jag sa då till henne att det hade jag minsann gjort och ville ut.
Hon frågade igen om jag fastnat i en hiss.. "JA DET HAR JAG GJORT" sa jag igen.. Inget svar.
Sedan tryckte jag in knappen med en larmklocka och det började tjuta som en brandbil i hela hissen, sen hackade dörren upp igen, phew..
Efter den lilla spänningen fortsatte förfestandet och Daniel underhöll min syster med fylleanekdoter om mig. Kul sånt.

När klockan närmade sig 21 begav vi oss till Pers Halloweenfest hemma i hans kollektiv. På festen fanns det ett gäng från klassen och en hel massa andra okändisar. Festen hade god stämning men min trötthet sen fredagen, kombinerat med en tilltagande fylla gjorde att vi lämnade festen tyst och smidigt och begav oss till Sjukan.
Sjukan var inte i riktigt samma feststämning som fredagen men det var kul att träffa Victor och Mattias.

Till slut kom vi hem och möttes av en utvilad och mysig Frida, klädd i sin nyinhandlade mysdress. Gick sedan och lage oss efter ett par liter vatten och sov som en stock.

Kvällens största +
Daniels förfest, alltid kul att festa med honom.

Kvällens största -
Min trötthet, även om förfesten var kul är det svårt att komma i stämning när kroppen säger "naii du, nu orkar jag inte mer".


Söndagen
Under söndagen tillbringade jag hela dagen med att ligga i soffan och titta på när Mik spelade Barnyard, ett wii-spel.
Och var jag seg? Oj, satt och funderade i tre timmar på att hämta ett glas vatten men orkade inte resa mig..
På kvällen följde jag Mik till stationen där lumpenbussen skulle gå. Sa ett adjö och begav mig hem, trött men glad över en bra helg.








RSS 2.0