Kalmars högridare sliter vidare.

Med 2/3 delar av bandet i Sydafrika har tempot minskat en aning, dokumentären är dock på väg nu, den blir ca halvtimmen lång och jävligt bra. Kommer nog ta en vecka till innan den är klar och releasefesterna kan börja. Så länge får ni hålla till godo med den senaste bandbilden.

image264

I veckorna två

image263
Kåren i lördags efter Winterpartyt. Städningen tog till 6..



Jag har brytit ner de två gångna veckorna i korta fraser.

- Facebook.
- Noveller.
- Missad tvättid.
- Försummade grannar.
- SMS.
- Kalmar Highriders.
- Glittrig tuppkam.
- Frigolit.
- Skvaller.
- Trötthet.
- Blå sockervadd.
- Mönstring.
- CSN.
- Mysterium.
- Ärlighet.
- Glädje.
- Blickar.
- Leonardo DiCaprio.
- Tacos.
- Kaffe.
- Nikotin.
- Bögporr.
- Karaktär.
- Inflytande.
- Frågor.
- Vatten.
- Skratt.
- Tjapparajjs.


Typ så, lite difust, men det tar för lång tid att skriva mer ingående om två veckor. Det har iaf varit bra :P 
Orden är inte i någon speciell ordning.

Fridens! / Tomas.


Ingen kall godis

image262

Efter förra veckans dysterhet
, en galen lördag och en grymt slapp söndag är man åter på fötterna. Ingen mer kall godis här inte!

Suttit och redigerat Kalmar Highriders-dokumentären i totalt 12 timmar hittills. Tror det är en 30-40 timmars jobb kvar innan det hela är fixat. Fick bandet med det vi spelade in på sjukan den där dimmiga kvällen. En massa groupies kom med på bild. Kul också att se vad jag gjorde, minns inte ett dugg efter första shoten..
Belin har också lovat att hon kunde sitta ett par timmar någon gång med finpill i redigeringen. Stort plus, efter 6 timmar i redigeringsrummet är man verkligen inte pigg.

Hjälpte Martin att flytta igår, viski och folköl som tack. Fyra timmar senare vinglade jag hem för att idag bli väckt halv 10 av mobillarmet. Lovat Kiwi att gå morgonpromenader varje dag, idag var det tungt..


Blev ett litet trist inlägg det här. Igår-Idag-Imorgon-inlägg är aldrig jättehett. Menmen, ville knuffa ner den våta asfalten ett steg. Asfalten är inte längre våt och godisen är inte kall.

Regnvåt asfalt

Höst.. eller iaf vinter, eller ja.. Skånsk vinter kan vi kalla det. Det är hur som helst jävligt kallt och jävligt dystert.
Försökte komma på hur man bäst förkortar all den dysterhet som hänger över mig just nu. Kom att tänka på en Winnerbäck-låt där han sjunger meningen "och luktar precis som asfalten gör om hösten". Tror det är ifrån Söndermarken men är inte säker. Regnvåt asfalt, tror det är det bästa jag kan komma på.
Jävligt emo med blöt asfalt.
Det är iaf så det är nu, regnvåt asfalt. Det suger.

Började dock pyssla lite, fyllde faktiskt en av tavelramarna som hängt tomma på väggen igår. Det blev ett collage av blandade fina saker jag hittat/fått/snott. Blev fint. Fick också ett konstigt behov av att spela gitarr, kan ju bara gudfadern och efter en femton gånger är till och med lite tråkig. Kan snart spela den i sömnen. Börjat lyssna efter bra, lagom svåra, gitarr-låtar att lära mig. Kanske någon från Lokes nya skiva, låten Vinterfåglar är jävligt bra. 

Vet inte riktigt var all kreativitet kom ifrån, kan vara Martins influenser. Han bor ju faktiskt hos mig nu ett par dagar innan hans lägenhet blir ledig. Och han är ju kreativ av sig, kanske smittar av sig. Gött iaf att inte vara ensam, och gött att göra kreativa saker istället för att fundera över alterrnativa beslut och vägval.

Nej, snart dags att rycka upp sig. Tror dock att det är bra att ge efter för dysterheten ibland. Viktigt dock att slutföra jobbiga saker och gå vidare. Kan inte hänga upp sig på patetiska om-bara-tankar. Sånt gör ingen glad. Känns nästan som någon form av illasinnad rutin jag omedvetet glidit in i, att bli såhär dyster en gång i halvåret ungefär.. Dåligt!

Nej, ändring, bättring och mer Skit-i-Allt-attityd. Var tog mitt motto "vad gör det om hundra år?" vägen?
Får rota fram det ur bakre hjärnbalken och lubba vidare. Sista dystra dagen imorgon, sen förfest, fest och sen vidare mot oändligheten.

Ses vänner! / Tomas

Gentleman - Serenity


RSS 2.0